I Söromsjöbygden finns fina möjligheter till vandring både för den som vill vandra över en dag till de som vill vandra och övernatta på olika ställen runt om vår bygd.

I Kättbo finns även ett hälso spår som man kan uttnyttja
spårEnkelheten
Ingen krånglig utrustning eller pulsklocka behövs du tar tiden med sekundvisaren och läser av ditt värde t en testtabell.
Tillgänglighet
Du behöver inte boka tid,det kostar inget,du kan till och med genomföra testet som en del av ett träningspass,det blir inte enklare en så.
Normalvärden
Ditt värde jämförs med normalvärden som är representativa för dagens population,inte 60-70 talets populationer som många metoder är uppbyggda på.
Träningsjämförelse
Ditt värde jämförs också med vad som är normalt för de med samma träning bakgrund som du vilket innebär att du kan se om du tränar optimalt eller eldar för kråkorna.
Kalibrerad
Alla hälsospår är kalibrerade mot en standard vilket innebär att du kan jämföra ditt värde över tid oavsett vilket spår du valt att testa dig på.

Arbetsrelaterad

Ditt värde relateras till ditt arbete vilket visar hur hög kapacitet du orkar arbeta i jämförelse med din potential.
Träningprogram
Ditt värde är utgångspunkt för ett nivåutformat motions program som under 6 veckor är gratis.Om du tycker fungerar och känns bra kan du lösa en års licens för ett program med test var 6:vecka där du själv kan välja aktivitet.Programmet räknar ut hur ofta och länge du måste göra aktiviteten.

Hälsospåret Längd: 2,4 km
Spåret till Säxen Längd: 5 km